Jump to content
Cover for Känslighetens gåva
Isbn: 978-95-2379-103-9
Publisher: Basam Books
Category:
Psychology
Accessible since: December 2020
Narrator: Isabella Törner
Length: 4 hours 33 minutes

Audiobook

Känslighetens gåva

Känner du ångest, bränner du ut dig, eller känner du dig ofta som någons dörrmatta?

Om du svarade ja, är du uppenbarligen en känslig själ och har hittat rätt bok. Känslighetens gåva leder dig med ömhet att stå vid din egen sida, sätta gränser, älska dig själv och följa dina drömmar. En känslig person uppfattar andra människors behov som viktigare än sina egna, så hon glömmer lätt att ta hand om sig själv. Som en följd av att behaga andra leder det till att den känsliga lätt hamnar i negativa arbetsförhållanden och giftiga människorelationer och får därmed låg självkänsla.

Detta är en bok för dig, vars hjärta säger att nu räcker det. Du vill ta tillbaka kontrollen över ditt liv.

Lär dig att använda din känslighet på ett hälsosamt sätt genom din intuition, din änglakontakt och dina vildaste drömmar.

Isabella Törner älskar havet, andlighet, humor och yoga. Hon är yogalärare, högkänslig expert och professionell coach. Framför allt är hon en känslig person. Hon har hela sitt liv behagat andra människor och tänkte att det var det bästa sättet att vara snäll och ge kärlek. När hon insåg att det är ett dysfunktionellt sätt att leva, skrev hon känslighetens gåva för att dela med sig den kunskap hon samlat om gränser, änglar och intuition.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone