Jump to content
Cover for Klädpoker - erotisk novell
Isbn: 978-87-2624-670-4
Publisher: LUST
Category:
Short stories Romance
Accessible since: June 2019

E-book | 28 days for loan

Klädpoker - erotisk novell

"Hon kände blickarna på sig, men det var inte alls som förut. De ville titta, hon till och med fängslade dem. Deras blickar gav henne ett rus. Det var så förbjudet, men ändå gjorde hon det. För att hon vågade, för att hon levde. "

Louise, Camilla, David och Charlie dricker vin och spelar kort tillsammans. Snabbt bestämmer de sig för att hetta till stämningen med en omgång strip-poker. Louise har sedan länge vetat att hon vill ha David. Om inget annat vill hon i alla fall ligga med honom. Hon bryr sig inte om att han är en player. Men Charlie, alla tjejers våta dröm förutom Louise, ville ha henne. Nu sitter de alla där halvnakna och vad som helst kan hända … Är det här natten då de alla ska få sina sexuella önskningar uppfyllda?


Alexandra Södergran är en svensk anonym författare till noveller. Hennes texter behandlar ofta tabubelagda ämnen på ett spännande och nytänkande sätt. Framför allt intresserar hon sig för erotik och närmar sig genren på ett sätt som både överraskar och underhåller läsaren. Hon har gett ut ett tjugotal erotiska noveller.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone