Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Malins nya mat : glutenfri mat för livsnjutare
Isbn: 978-95-2935-488-7
Förlag: Foodie Living
Kategori:
Matlagning, mat & dryck
Tillgänglig sedan: april 2015

E-bok | 28 dygns lånetid

Malins nya mat : glutenfri mat för livsnjutare

MALINS NYA MAT - GLUTENFRI MAT FÖR LIVSNJUTARE
INBUNDEN, 180 sidor + pärm. 
ISBN 978-952-93-5487-0

OM BOKEN: Vad händer då en matentreprenör med eget bageri och en ny kokbok på gång inser att hennes levebröd gör henne sjuk och utarbetad? Tja, hon bryter ihop och börjar om. Ur spillrorna från ett nerlagt café växer en ny typ av mat och karriär fram. Malins mat blir Malins nya mat. Glutenet har tagits bort ur ingredienslistan men maten är densamma: kreativ, smakrik och lyxig. 

I Malins nya mat finns över 100 härliga glutenfria recept indelade i kapitel som följer de dagliga matrutinerna. Det är frukostrecept, lunchrätter, godsaker till kaffet, middagstips och kvällssnacks som samlas i kapitlen magisk morgon, lätt lunch, finfika, mysmiddag och kvällskrubb. Dessutom tipsar boken om hur du gör dina egna glutenfria mjölblandningar och gör sitt bästa för att guida dig i djungeln av glutenfria råvaror.

Malins nya mat vänder sig i första hand till vänner av god mat som uppskattar guldkanter i vardagen. Oavsett om du äter glutenfritt på grund av intolerans, av andra hälsoskäl eller av sympati för en familjemedlem kommer du att kunna njuta till fullo av bokens recept. 

Malin Båtmästar är kock, matskribent och ung entreprenör med många järn i elden. Det här är hennes andra kokbok utgiven på eget förlag. 


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone